Αρχική σελίδα
Stock Offer
Set Εργαλείων - Πακέτα Προσφορών
Εργαλεία Μπαταρίας
Ηλεκτρικά Εργαλεία
Εργαλεία Υδραυλικών
Εργαλεία Αέρος
Ηλεκτροσυγκολλήσεις - Φορτιστές μπαταριών
Γεννήτριες
Αγροτικά Μηχανήματα - Εργαλεία Κήπου & Δάσους
Αντλίες - Πιεστικά συγκροτήματα - Σωλήνες Ύδρευσης
Ηλεκτρονικά Όργανα Μέτρησης & Χωροστάθμησης.
Όργανα Μέτρησης
Γερανάκια-Παλετοφόρα-Συστήματα Ανύψωσης & Έλξης
Συστήματα Καθαρισμού
Κινητήρες Ηλεκτρικοί - Βενζίνης - Πετρελαίου
Επεξεργασία Μετάλλου
Επεξεργασία Ξύλου
Οικοδομικά Εργαλεία & Μηχανήματα
Εξοπλισμός Συνεργείου
Ασφάλεια Εργαζομένου
Συστήματα Αποθήκευσης - Εργαλειοθήκες
Σκάλες
Θερμαντικά σώματα / Σόμπες ξύλου - Πέλλετ-Ηλεκτρικες
Οικιακός Εξοπλισμός
Camping - Ποδήλατα - Χαλάρωση
Παράδοση & Πληρωμή
Παράδοση Προϊόντων


Παράδοση στο σπίτι ή σε άλλο χώρο της επιλογής σας σε όλη την Ελλάδα από την πιο αξιόπιστους συνεργάτες διανομής. Σε περίπτωση απουσίας σας την ώρα εκείνη, η συνεργαζόμενη courier, θα σας αφήσει γραπτό σημείωμα που θα αναφέρει τον αριθμό δέματός σας και τηλέφωνο επικοινωνίας για περεταίρω συνεννόηση προς τελική παραλαβή. Ή μπορείτε να ορίσετε να παραλειφθεί και από τρίτο πρόσωπο, το οποίο θα πρέπει κατά την παράδοση της παραγγελίας να επιδείξει πιστοποιητικό ταυτότητας και μια υπογραφή του δελτίου παραλαβής από τον μεταφορέα.
 


Εντός νομού Αττικής 
1. Για παραγγελίες που δεν ξεπερνούν τα 1 Kg και δεν υπερβαίνουν το ποσό των 300,00 ευρώ η αποστολή γίνεται  μέσω εταιρίας ταχυμεταφοράς (δείτε Έξοδα αποστολής).

2. Για παραγγελίες που ξεπερνούν τα 15 Kg & άνω του ποσού των 300,00 ευρώ η αποστολή γίνεται με μεταφορικά μέσα της Toolplanet.gr ή με μεταφορική εταιρία σε απομακρυσμένες περιοχές του Νομού Αττικής.

3. Για παραγγελίες  άνω του ποσού των 200,00 ευρώ και έως 20 κιλά η αποστολή γίνεται με μεταφορικά μέσα της Toolplanet.gr, ΔΩΡΕΑΝ (μεταφορά μόνον με μεταφορική εταιρία ή με μεταφορικά μέσα της Toolplanet.gr)

 Δώστε την παραγγελία σας 24 ώρες το 24ωρο , και εμείς οι άνθρωποι της Toolplanet.gr θα φροντίσουμε η παραγγελία σας να βρίσκεται στα χέρια σας, το πολύ σε 3 εργάσιμες ημέρες εντός Αττικής με προηγούμενη ενημέρωσή σας, για την ακριβή ημέρα και συγκεκριμένο 2ωρο παράδοσης.


Εκτός νομού Αττικής
1. Για παραγγελίες έως 10 Kg και η οποίες δεν υπερβαίνουν το ποσό των 300,00 ευρώ η αποστολή γίνεται  μέσω εταιρίας ταχυμεταφοράς εκτός και άν το προϊόν είναι ογκώδη όπου η αποστολή πραγματοποιείται με μεταφορική εταιρία και μετά από ενημέρωσή σας (δείτε Έξοδα αποστολής). 

2. Για παραγγελίες που ξεπερνούν τα 10 Kg ανεξαρτήτου ποσού η αποστολή γίνεται  με μεταφορική εταιρία (δείτε Έξοδα αποστολής). 

3.
Για παραγγελίες που ξεπερνούν το ποσό των 300,00 ευρώ και έως 10 kg η αποστολή γίνεται με εταιρία ταχυμεταφοράς και απο 10 kg έως 20 kg γίνεται  με μεταφορική εταιρία εντελώς ΔΩΡΕΑΝ, απο 20 kg και άνω υπάρχει χρέωση για την οποία θα ενημερωθείτε απο τον υπεύθυνο της εταιρίας μας ή δείτε Έξοδα αποστολής .

Δώστε την παραγγελία σας 24 ώρες το 24ωρο , και εμείς οι άνθρωποι της Toolplanet.gr θα φροντίσουμε η παραγγελία σας να βρίσκεται στα χέρια σας, το πολύ σε 4 εργάσιμες ημέρες σε χερσαίους και νησιωτικούς προορισμούς εκτός Αττικής


Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή με την παραλαβή της παραγγελία σας στο χώρο σας
(Μέθοδος Αντικαταβολής)

Εξοφλείστε την παραγγελία σας με την παράδοση της, στο χώρο σας.

Η μέθοδος της αντικαταβολής ισχύει για όλη την Ελλάδα εφόσον το δέμα σας είναι κάτω από 10kg (εξαιρούνται ογκώδη προϊόντα τα οποία αποστέλλονται με μεταφορική εταιρία).
Η μέθοδος της αντικαταβολής δεν ισχύει όταν η μεταφορά εκτελείται με μεταφορικές εταιρίες φορτηγών.
 Στην περίπτωση που δεν ισχύει η μέθοδος  επιλέξετε μεταξύ πιστωτικής κάρτας ή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό (έμβασμα).

Σύμφωνα με τις ισχύουσες φορολογικές διατάξεις από 01.04.2011, τα παραστατικά αξίας 3.000 ευρώ και πάνω που εκδίδονται προς ιδιώτες (αποδείξεις λιανικής πώλησης) θα πρέπει να εξοφλούνται μόνο με τους παρακάτω τρόπους:

• Κατάθεση/έμβασμα σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας

• Χρέωση χρεωστικής ή πιστωτικής κάρτας
 

Πληρωμή με πιστωτική κάρτα

Το ηλεκτρονικό κατάστημα Toolplanet.gr δέχεται τις πιστωτικές κάρτες Visa, Mastercard και Diners. Οι συναλλαγές σας στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα προστατεύονται από ανώτατα συστήματα online ασφαλείας.

Στη φόρμα παραγγελίας συμπληρώστε όλα τα απαραίτητα πεδία (αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης της και τράπεζα έκδοσης).

Στην περίπτωση που επιλέξετε να πληρώσετε με πιστωτική κάρτα θα πρέπει να είστε παρών κατά την παραλαβή της παραγγελίας σας έχοντας μαζί σας την πιστωτική σας κάρτα και την ταυτότητά σας. Σε αυτή την περίπτωση (δηλ. πληρωμή μέσω πιστωτικής κάρτας) δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.  Αν παραγγέλνετε για λογαριασμό εταιρίας θα πρέπει ο κάτοχος της πιστωτικής κάρτας να προσκομίσει την πιστωτική του κάρτα και την ταυτότητά του. Σε αυτή την περίπτωση η κάρτα θα πρέπει να είναι εταιρική και το όνομα του παραλαβόντος να αναγράφεται στην κάρτα.


Πληρωμή μέσω κατάθεσης σε τραπεζικό λογαριασμό

Εάν δεν έχετε πιστωτική κάρτα ή αν δεν μπορείτε εύκολα να βρίσκεστε στο σπίτι τις ώρες που παραδίσουμε, μπορείτε να εξοφλήσετε την παραγγελία σας μέσω τραπεζικού λογαριασμού.

Προεξοφλήστε την παραγγελία σας σε ένα από τους ακόλουθους λογαριασμούς των Τραπεζών που συνεργαζόμαστε, στείλτε μας το αντίγραφο της τραπεζικής εντολής πληρωμής με fax στο 210-9757717 και εμείς, με το που λάβουμε το αντίγραφο, αποστέλλουμε την παραγγελία σας.

Αν χρησιμοποιείτε web banking μπορείτε να κάνετε την κατάθεση του ποσού και να μας στειλετε με email στο info@toolplanet.gr την απόδειξη της κατάθεσης.

Επιλέξτε την τράπεζα που επιθυμείτε παρακάτω (κάνοντας click στην κάθε τράπεζα) και θα οδηγηθείτε στην αντίστοιχη σελίδα (web banking) της τράπεζας σας.Κατάθεση σε τραπεζικό λογαριασμό

ΠΕΙΡΑΙΩΣ
     ΙΒΑΝ: GR83 0172 0850 0050 8502 1533 436 
                       Αρ. Λογ/σμου: 5085 - 021533 - 436


ΕΘΝΙΚΗ        ΙΒΑΝ: GR94 0110 1560 0000 1564 4063 388                                      Αρ. Λογ/σμου: 156 / 440 633 88EUROBANK     ΙΒΑΝ: GR86 0260 2510 0005 2020 0831 730 
                     Αρ. Λογ/σμου: 0026 . 0251 . 52 . 0200831730


ΔΙΚΑΙΟΥΧΟΣ: ΑΦΟΙ ΖΕΥΓΙΤΗ ΟΕ


Το καλάθι σας είναι άδειο.
Περιοχή Μελών            Νέα εγγραφή»
Όνομα χρήστη
Κωδικός
ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΤΟ NEWSLETTER  
Κάντε εγγραφή στο NEWSLETTER και μπείτε στην επόμενη κλήρωση δώρων της Toolplanet.gr
Toolplanet on Facebook
   
© ToolPlanet.gr - 2011 All Rights Reserved Web Design & Web Development
Ελληνική Εταιρεία Διαδικτύου