Εταιρεία

Το www.Toolplanet.gr είναι το ηλεκτρονικό κατάστημα έκθεσης και διάθεσης των προϊόντων μέσω του Διαδικτύου της ελληνικής  εταιρείας «ΑΦΟΙ ΖΕΥΓΙΤΗ Ο.Ε», που εδρεύει στη Ναυάρχου Βότση 47, Άγιος Δημήτριος Αττικής, στην Ελλάδα (ΑΦΜ: 999421206 / Δ.Ο.Υ Αγίου Δημητρίου) όπου στο εξής θα αποκαλείτε Toolplanet.gr . Πριν εισέλθετε στο ηλεκτρονικό κατάστημα και περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα μας, σας καλούμε να συμβουλευτείτε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις, που εφαρμόζονται ειδικά για τη χρήση του ηλεκτρονικού καταστήματος της Toolplanet.gr , που βρίσκεται στην διεύθυνση www.Toolplanet.gr.


Η σημερινή εταιρία δημιουργήθηκε το 1977, με αρχική δραστηριότητα την επισκευή και συντήρηση ηλεκτρικών εργαλείων, μηχανημάτων, συστημάτων αέρος και ειδικών μηχανών βιομηχανίας και βιοτεχνίας (μηχανήματα ξύλου - μετάλλου - μαρμάρου κ.α) καθώς και με την περιέλιξη ηλεκτροκινητήρων.


Πολύ σύντομα αναδεικνύεται η τεχνική μας κατάρτιση και εκτός ότι το 1980 ο όγκος των εργασιών έχει πολλαπλασιαστεί, επεκτείνεται και στην πώληση μηχανημάτων και ηλεκτρικών εργαλείων.

Το 2008 η εταιρεία αποκτά το ηλεκτρονικό της κατάστημα με τη σημερινή του ονομασία, Toolplanet.gr.

Λόγω των αυξημένων αναγκών, στα τέλη του 2015 οι επικεφαλής της επιχείρησης εγκαινιάζουν το νέο κατάστημα στον Άγιο Δημήτριο, το οποίο λειτουργεί ταυτόχρονα με το κεντρικό. Στο κατάστημα της οδού Καράμπαμπα φιλοξενείται μια πλήρης και μεγάλη έκθεση προϊόντων με στόχο ο καταναλωτής να μπορεί να δει από κοντά όσο το δυνατόν περισσότερα εργαλεία και αναλώσιμα.

Με τεχνογνωσία 40 ετών συνεχίζουμε να παρέχουμε όσο το δυνατόν καλύτερες  λύσεις και υπηρεσίες τόσο για τον επαγγελματία όσο και για τον ερασιτέχνη χρήστη.